Status
Hi ! Im sabrina . Just follow me and exchange our blog's link . Thank you :)
Just a girl ツ: Tutorial bawal jadikan seperti shawl

Entry About Stuff Friends Follow D'Board


  • Hi... Welcome to my blog. Do follow me :3


Sheacat

Find Me

Wishlist

Shoutbox
3:29 PTG | 0 Cloud(s)
Tutorial bawal jadikan seperti shawl




Assalamualaikum and good morning everyone .
Haha hari ni sabrina TERbangun awal pula . Nak gerak Boyot pegi JPJ buat test .

Okay-okay . Pagi ni sabrina nak bagi satu tutorial kat korang . Saja la nak share-share . Memandangkan sabrina dah lama tak update kat blog . 

Okay for example korang boleh tengok cara sabrina pakai . 

Front

Side


Sabrina try tutorial ni kat youtube . Tak sangka pulak menjadi . Korang just perlukan :
  • Tudung bawal size biasa or lagi elok if bidang 50'
  • Inner neck or something yang boleh cover dada
  • Kerongsang and some peniti
Macam sabrina , sabrina tak dak bidang 50' so just pakai size biasa . So hasilnya tak berapa sangat la sebab pendek kat bahagian dada . Tapi if korang nak try , kat bahagian belakang korang mesti ada shape V like pakai tudung biasa tu . And kelemahan pakai bawal size biasa sebab korang takkan cukup nak lilit sampai habis . Maaflah sebab tak dapat nak capture other side . Tapi korang kemaskan la if taknak nampak 'cacat' tu . Kekeke

Korang nak tau lebih lanjut bout this tutorial . Bawak ada video dia . Selamat mencuba .




0 Ulasan: